Språkits samarbeten

Kompetenslaget
Språkit samarbetar med Kompetenslaget i Piteå. Vi erbjuder gemensamt kurser i språk och skrivande för olika organisationer, kunderna har även möjlighet att få tillgång till min kompetens inom projektledning och förvaltning.
Kontaktperson: Peter Strand

Expressiva AB
Språkit samarbetar med Expressiva i Stockholm som består av ett gäng erfarna, driftiga, skärpta konsulter. Alla har gått språkkonsultprogrammet vid Stockholms eller Umeå universitet. Det innebär att vi alla har breda och djupa kunskaper om språket. Vanligen fungerar jag som underkonsult inom mina särskilda kompetensområden processer och projekt.
Kontaktperson: Anna Hass

Esaro AB
Språkit samarbetar med översättningsbyrån Esaro i Stockholm som erbjuder facköversättningar till svenska. Mitt bidrag består huvudsakligen av språkgranskningar och utvärderingar av färdiga översättningar, vid behov hjälper jag även till med översättning från engelska till svenska.
Kontaktperson: Mattias Göthe

IBC Euroforum
Språkit samarbetar med IBC Euroforum. På uppdrag av dem håller jag företagsinterna kurser i Application Management, kursen har tidigare även givits som öppen kurs i deras ordinarie kursutbud.
Kontaktperson: Gabriella Nilhammer